Logga in / Registrera

Massagepistol Musclepain Pro

Musclepain Pro är en mycket populär massagepistol vilket beror på att den är väldesignad och dessutom riktigt billig jämfört med andra märken av samma kvalitet. Musclepain massagepistol har tyst gång och den är lättviktig. Du får 6 olika massagehuvuden och imponerande 10 olika hastigheter.

Det här är en massagepistol som används av professionella massörer och sjukgymnaster såväl som av privatpersoner. Den är väl anpassad för att ta hand om muskler inför och efter träning såväl som ömma och stela axlar i samband med jobb.

Frågor och svar

Teknisk information

Touch display: Ja
Slagdjup: 7 mm
Vikt: 718 g
Timmars batteri: 4-6+
Laddning: USB-ingång för laddare
Hastigheter: 10 olika hastighetsinställningar
Ljudnivå: 25 dB (mycket låg!)

Redaktörens betyg

4.3 av 5
4.3/5
Se vad andra tycker om Massagepistol Musclepain Pro
4.9
4.9 av 5 stjärnor (baserat på 7 recensioner)
Utmärkt86%
Mycket bra14%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Vilken kraftig massage jag gillar 😀👍

2023-08-27

Bra grepp lätt att använda, effekten är 1-10 jag kör på första steget med flexibla huvudet det mjuka, kan bara säga jag är imponerad av kvaliteten råstyrkan och batteritiden 4-6 timmar kommer med 6 utbytbara huvuden i fin väska

Per-Inge Pettersson

Bra

2023-04-19

Har använt tre månader och den är bra.

Mikael

Bästa valet

2023-02-06

Det här är den bästa massagepistolen, det kan jag säkert säga. Har haft den i ett år nu efter att ha använt från ett annat märke. Du behöver inget annat!

Ahmed

Jag är nöjd med denna

2022-06-17

Jag tycker att det här är en mycket bra massagepistol och jag använder den regelbundet. Det finns inga egentliga fel men jag ger bara 4 stjärnor för jag tycker att högsta nivån är för stark. Det känns som att det här passar bättre för en mans fysik. Jag använder enbart lägsta hastigheten.

Pernilla Nilsson

Mycket bra för låren!

2022-06-15

Jag har sedan flera år tillbaka problem med kramper och muskelsmärtor i mina ben. Det blir särskilt tufft efter löppass men jag har märkt att massagepistolen lindrar detta. Det räcker att sitta lite på kvällen och låta den massera övre låren samt vaderna så får jag effekt.

Jag är väldigt nöjd med pistolen och upplever att jag har mindre problem med muskelsmärtorna när jag använder den regelbundet. Kan bara rekommendera!

Louise

Tycker Musclepain är väldigt bra

2022-04-13

Jag löptränar flera dagar i veckan och ville gärna ha något som skulle kunna fungera på vader och lår. Den här massagepistolen ger verkligen ett gott stöd. Jag har nu använt den under flera månaders tid. Både då det var riktigt kallt ute och när det har blivit varmare. Om du vill ha en äkta massagepistol som känns och fungerar så tycker jag att det här är ett bra val. Kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med min musclepain pistol.

Gunilla

Det här är bästa massagepistolen!

2022-04-10

Jag har haft en rad olika massagepistoler nu och började använda massagearm för flera år sedan. När jag köpte Muscelpain så var det för att jag ville ha något som tog i lite mer och det fick jag.

Mycket bra grepp, enkel att använda och precis den kraft som jag behöver för att det ska ge något. Dessutom så tycker jag att det här är en prisvärd massageapparat. Den är inte alls dyr jämfört med andra i samma liga. Fick även fin support då jag hade fråga om leverans så jag kan bara rekommendera om du vill ha något som har kraften som passar dig som inte är rädd för hårdare tag.

Lasse
Tala om vad du tycker om du har testat Massagepistol Musclepain Pro