Logga in / Registrera

Om oss

Butiktorget etablerades år 2019 och är ett virtuellt torg med butiker och produkter. Från start har målet med Butiktorget.se varit att skapa en plats där du som konsument får hjälp med att finna det du söker. Det kan vara en särskild butik, en produkt eller kanske mer information om den produkt du behöver.

Vår sajt ger dig:

  • Information om butiker
  • Information om produkter
  • Guider för smarta val
  • Nyheter om rabatter, återkallade produkter och mer
  • Prisjämförelser
  • Möjligheten att lägga in annons

Sista punkten är både för privatpersoner och butiker. Om du har en vara som du vill sälja kan du lägga in en annons på aktuell sida här på Butiktorget. Om du har en produkt som du vill tipsa om eller varna om så kan du göra det med din recension direkt under produkten.

Spara pengar och bli nöjd med dina köp

Med hjälp av Butiktorget.se kan du spara pengar och hitta det som du kommer att bli nöjd med. Vi ger dig all information du behöver för att planera ditt köp. Butikerna som finns med på vår shoppingportal är svenska butiker som levererar över hela Sverige. De kan också finnas lokalt nära dig.

Vi uppdaterar ständigt vår information och hjälper till med nyheter och erbjudanden. Missa inte att läsa vad andra säger om produkter. Vi vet hur viktigt det är med faktiska användarupplevelser. Det är därför vi ger gott om plats för personliga användarrecensioner som är till stor hjälp för den som funderar på en viss butik och produkt.

Vad tjänar vi på detta?

Målet med Butiktorget är som sagt att hjälpa konsumenter men även butiker. Vi tycker att även mindre butiker och märken ska ha en chans att nå ut. Butiktorget är inte bara till för jättarna som alla kan namnet på. Här kan nya kometer få plats och synas.

I vissa fall kan vi genomföra samarbeten med utvalda produkter och butiker men inte alltid. Vi väljer våra samarbeten noggrant. Bara för att vi testar en produkt så betyder det inte att vi kommer att säga att den är bäst. I och med att alla läsare kan vara med och kommentera och recensera så kan vi ju faktiskt inte hitta på hur som helst.

Vi har varit med länge och vet att det känns när guider och produktinformation är genuina. Vi tror att du kommer igen då du märker att du faktiskt hittar rätt i butiksdjungeln online då du söker på Butiktorget.se. Därmed fortsätter vi att sträva mot kvalitet och den ärlighet som vi själva helst vill uppleva då vi handlar online.

Kontakta oss gärna!

Om du har en fråga eller synpunkt kan du kontakta oss här. Vi återkommer så snart vi kan!

Butiktorget.se
Gröndalsvägen 164, 117 69 Stockholm