Logga in / Registrera

Friskrivningsklausul

När du surfar på Butiktorget.se och använder sajten så har du förstått och du meger att:

  • Butiktorget.se inte kommer att ta ansvar för den information på sajten som kan vara felaktig eller inte uppdaterad
  • Butiktorget.se tar inget ansvar för vad  du gör online. Det inkluderar vad du köper online och om du handlar på ett lagligt sätt på nätet. Vidare tar Butiktorget.se inget ansvar för om du utsätts för datorvirus i samband med att ha surfat på sajten.
  • Du bör förstå att denna friskrivningsklausulen bara gäller för denna sajt. Du måste själv ta ansvar för att läsa de villkor och regler som gäller såväl som friskrivningsklausuler och sekretesspolicy för varje sajt som du besöker då du surfar vidare från den här hemsidan.

 

En del länkar på denna sajt kan vara det som kallas för affiliate links. Om du klickar på dessa och sedan beslutar dig för att köpa en produkt så kan ägaren av den här sajten komma att belönas för ditt köp.
Ägaren av den här sajten har dock inget ansvar för produkten, dess skick, eller de villkor som gäller vid köpet av den.


Informationen som du får på den här hemsidan är inte till för att ge dig medicinska råd eller löften. Om du inte mår bra så är det viktigt att du kontaktar en läkare eller annan professionell vårdgivare. En person som kan undersöka dig och hjälpa dig med rätt metoder för att bli frisk igen.