Logga in / Registrera

Massagepistol Flowgun GO 2.0

Sedan lanseringen 2021 har Flowgun GO 2.0 blivit mångas favorit. Även på företaget Flowlife som står bakom de populära massagepistolerna med namnet Flowgun så finns det flera som känner lite extra just för denna modell.

Den är inte starkast men helt klart kraftfullare än det mesta som du finner i denna kategori. Framförallt så har Flowgun Go 2.0 massagepistol en design som är så lätt att hantera. Med denna massgepistol är det alltid lätt att komma åt.

Du kan använda Flowgun GO 2.0 för att massera:

  • Över ryggen
  • Runt nacke och axlar
  • På armar
  • Över benen
  • Över ländryggen
  • Smalben och vader

I och med att du får 6 stycken massagehuvuden är det enkelt att passa rätt i enlighet med muskelgruppens storlek och eventuella behov av rehabilitering. Det här är en massagepistol både för dig som vill ha massage i vardagen som för dig som elitidrottar.

Smarta program för effektiv massage

Med Flowlife Flowgun GO 2.0 får du hela 6 olika program. Dels har du den vanliga stegringen från 1 till 5 med ökande intensitet för varje snäpp. Och så har du ett sjätte program där du helt atomatiskt får intervaller för en perfekt massage.

Det finns också ljusindikator som visar hur hårt du trycker. Det kanske inte är så relevant när du masserar på dig själv och givetvis känner detta. Men det kan vara en stor hjälp när du ska använda massagepistol professionellt på andra.

Vem ska köpa Flowgun GO 2.0 massagepistol?

Om du vill ha en riktigt bra massagepistol med fina betyg och en design som gör det lätt att massera så lär Flowgun GO 2.0 vara ett bra val för dig. Det här är en prisvärd massagepistol med fler funktioner än vad de flesta privatpersoner och fritidsidrottare har behov av.

Framförallt är det en smidig design som du kan använda för att komma åt på dig själv. Det här är en lätt massagepistol som är rolig att jobba med. Du blir på gott humör bara av att se den.

Välj blå eller grön färg på handtaget. Tyvärr finns den inte i svart så som var fallet med den tidigare Flowgun Go massagepistolen. Men det är ett minus som de flesta borde kunna leva med.

Billig massagepistol med rabattkod

Flowgun GO 2.0 massage gun har ett mycket attraktivt pris med tanke på allt som ingår i detta paket. Och du kan spara ännu mer pengar genom att ange koden Butikstorget5  i kassan då du köper massagepistolen.

 

Teknisk information

Batteri-liv: 5 timmar
Slaglängd: 10 mm
Max pressure: 134.4 W
Slag per minut: 3200
Ljudnivå: < 60 db
Färger: Blå eller grön
Massagehuvuden: 6

Redaktörens betyg

4.5 av 5
4.5/5
Se vad andra tycker om Massagepistol Flowgun GO 2.0
0.0
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Det finns inga recensioner ännu. Var först med att skriva en…

Tala om vad du tycker om du har testat Massagepistol Flowgun GO 2.0