Logga in / Registrera

Massagepistol Flowgun PRO 2.0

Den tidigare modellen av Flowgun Pro massagepistol vann utmärkelser år efter år. Vi skulle ju kunna tro att man från Flowlifes sida därmed kunde känna sig nöjda. Men Flowlife har en spännande filosofi om flow och de jobbar med att förbättra sina produkter trots att de redan utnämnts till bästa massagepistol i flera tester.

Ska du satsa på Flowgun Pro 2.0 massagepistol?

Juryn som består av experter och helt vanliga användare är eniga. Flowgun Pro 2.0 är Sveriges bästa massagepistol för dig som vill få maximal kraft och en riktigt effektiv användning!

Fördelar med Flowgun Pro 2.0 massagepistol:

  • 5 massagehuvuden med varierad användning
  • 6 program varav ett intervallprogram med automatisk funktion
  • Kraftfull
  • Lättviktig
  • Form som gör det lätt att komma åt
  • Prisvärd

Vad säger användare om Flowlifes Flowgun Pro massagepistol?

Det som är så spännande att se är att det är så många olika typer av användare som ger Flowgun Pro högsta betyg. Det här är en massagepistol som används av sjukgymnaster, elitidrottare och helt vanliga dödliga människor som har insett värdet i att massera kroppen regelbundet.

Med en Flowgun Pro 2.0 massagepistol kan du förbreda dina muskler inför träning och du kan få bättre avkoppling och återhämtning när du har tränat klart. Massagepistolen är även ett bra val för situationer när du inte tränar.

Kontorsarbete, köksarbete, studier… Det här är sådant som kan leda till spänningar i kroppen. Du kan använda dig av din Flowgun massagepistol för att ta hand om stela och ömma leder.

Något som gör att vi verkligen gillar Flowlifes massagepistoler är den fina support som företaget ger. Du känner dig väl omhändertagen långt innan du ens börjar massera med din massagepicka!

Få en billigare massagepistol med rabatt

Flowgun massagepistol är inte dyr om vi jämför med andra modeller på samma nivå. Samtidigt är det klart att den kostar lite mer än enklare varianter. Du kan ange koden Butikstorget5 för att få rabatt på priset och spara pengar på din investering i hälsa och välmående!

Teknisk information

Bäst i test: Ja
Garanti: 2 års
Nöjd-kund-garanti: 100 dagars !!
Batteri-liv: 5 timmar
Typ av batteri: Li-ion Batteri: 2550mAh
Max pressure: 252 W
Slag per minut: 3200
Vikt: 0.97 kg
Mått: 24 x 18.5 x 5.8 cm

Redaktörens betyg

4.9 av 5
4.9/5
Se vad andra tycker om Massagepistol Flowgun PRO 2.0
5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 av 5 stjärnor (baserat på 2 recensioner)
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Finns inte bättre massagepicka

Rated 5.0 out of 5
2022-09-14

Det här är den bästa massagepistol som jag har jobbat med och använt privat. Min man är i 70 årsåldern och får bukt med trötta leder och spända muskler. Det fina är att man kommer åt så väl runt kroppen och att det går att reglera styrka och hastighet så fint.

Ewis G

Förvånande bra

Rated 5.0 out of 5
2022-06-01

Jag har haft den här massagepistolen i ett halvår nu och använder den varje dag i stort sett. Jag är förvånad över hur stor nytta den gör. Är verkligen nöjd med mitt köp och kan rekommendera Flowlife den uppdaterade versionen till alla!

Anna
Tala om vad du tycker om du har testat Massagepistol Flowgun PRO 2.0