Logga in / Registrera

solkräm

Olika produkter för att bli brun utan sol

Numera så kan du bli brun utan sol med hjälp av en rad olika produkter. Det finns enklare krämer såväl som sprutor som gör dig brun inifrån. Intresset för att bli brun utan sol är stort. Det är också anledningen till att vi har fått så många produkter.

Nästa gång du sitter framför ditt sminkbord och önskar att spegelbilden som möter dig inte var så glåmig ska du beakta möjligheten att använda följande produkter:

Sprutor och sprayer med melanotan

Det här kanske verkar som överdriver om du inte idrottar mycket men faktum är att alltfler upptäcker att barbiedrogen ger fina och jämna resultat. Du kan använda melanotan sprutor för att bli brun över hela kroppen. Det är inte alls komplicerat och något som kan tyckas vara bra mycket enklare än att smörja in sig från topp till tå med en kräm.

Krämer och mist

Det finns förstås klassiska krämer som gör dig brun utan sol. Dessa är varierade i sin kvalitet och i den färg du får. Många tycker att det är svårt att få det jämnt med kräm. Det är svårt att inte få en kant vid hakan och halsen.

Men det finns förstås moderna brun utan sol krämer som ger mycket fina resultat. Du kan också använda dig av mist som du sprayar över huden. Detta kan gen en jämnare spridning av färg. Krämer och mist klarar du själv men det finns också proffsbehandlingar med spray som kan ges över hela kroppen.

Kosttillskott som kan påverka hudens färgton

Det vi äter påverkar i allra högsta grad hur vi ser ut. Precis som att du kan ta protein pulver för att snabbare bygga muskler och gå ner i vikt så kan du använda kosttillskott som är till för att få brunare hud.

Ta reda på hur du med kosttillskott kan förbereda inför en dag i solen. Med mer betakaroten i kroppen så kan det mycket väl vara så att din hud får en brunare ton. Men det gäller att göra detta i tid. Just kosttillskott som gör dig brun kan också verka skyddande fast då gäller det att bygga upp under flera veckors tid.

solbad

Är det inte farligt med brun utan sol kräm?

Idag så är krämer som är till för att göra dig brun utan solens hjälp enbart en kosmetisk hjälp. Men det finns gissningar om att framtidens brun utan sol krämer även kommer att skydda mot solens farliga UV-strålar och därmed ge dig ett bättre skydd.

Summering

Det finns gott om olika produkter för att bli brun utan sol och därmed kan du välja det som faller dig i smaken och som matchar din budget. Det behöver inte vara dyrt eller svårt att använda brun utan sol produkter. Resultaten beror dels på den produkt du väljer och hur duktig du är på att applicera den.