Logga in / Registrera

Blingit är en butik med fina smycken till attraktiva priser. Här finns allt från de senaste smyckena för barn till klassiker för deras föräldrar. Du finner halsband, ringar, örhängen och mer av olika material. Ädla metaller och enklare material som för många kan vara av intresse till exempel vid nickelallergi.

Smycken till en rimlig budget

Blandningen av material och olika designers innebär att du finner smycken till den budget som passar dig just nu. Rabatter och erbjudanden ger dig också möjligheten att lyssna på den inre rösten som säger att det är dags för något nytt.

Faktum är att det är riktigt roligt att kika in på Blingits smyckesoutlet. Vi tycker att det är imponerande att smycken där kan säljas ut för mindre än 50% av det ursprungliga priset. Du kan med andra ord göra kap så missa inte denna avdelning.

rea exempel
Här kan du se ett exempel på vad som kan erbjudas i Blingits outlet

Bra när du behöver en fin present

När du behöver en present för ett högtidligare tillfälle så är Blingit din bästa vän. De har ju smycken för hela familjen. Därmed finner du snabbt perfekta morgongåvan eller kanske det första halsbandet till en flicka.

Notera att du kan söka i enlighet med tema. Det gör det mycket lättare att leta upp ett lämpligt smycke som present. Vi tycker att du ska bläddra lite bland teman för att få inspiration. Särskilt om du känner att det är svårt att komma fram till något bra.

Det är alltid något nytt på gång

Vi gillar att Blingit hela tiden uppdateras med nyheter samt att de erbjuder rabatter för attraktiva smycken. Dessutom tycker vi att variationen är helt fantastisk. Oavsett om du är ute efter något lite ovanligt som ett medicinskt smycke eller om du vill ha något från den senaste kollektionen från Caroline Svedbom så finner du det på Blingit!

I  skrivande stund har Blingit lanserat IOAKU ringarna med Hamsa symboler och det blå ögat. Vi tycker att detta är en särskilt spännande kollektion som vänder sig till personer som kan ha lite extra behov av smycken som det går att lugna sig med. Detta kan till exempel fungera med ett blått öga som du kan snurra på för att samla tankarna.

Ta en titt på IOAKU ringarna på Blingit!

Bra layout och trevlig shopping

Det är inte svårt att köpa smycken online när du har med en butik som Blingit att göra. Dels så är de bra på att ge dig tydliga beskrivningar där du ser storlek, material och allt annat som du måste veta.

Dessutom så har Blingit en väldigt smart layout i sin butik. Bilderna på smyckena är stora och tydliga. Du ser genast om något är på REA eller om smycket har sålts ut så att du låter bli att klicka in och beställa för att sedan bli besviken.