Logga in / Registrera

Studsmatta Berg Favorit 430

Om du är ute efter en studsmatta för barn och vuxna kan denna Bergs studsmatta vara perfekt. Det här är en trampolin med hög kvalitet. Den är gjord för att ska kunna hoppa och leka i den dag efter dag. Berg är trampolinspecialisten med ett grundmurat rykte.

Modellen Favorit är en extra tålig studsmatta barn och vuxna kan ha kul på. Den har många viktiga detaljer som gör att den står ut bland studsmattor inom denna kategori. Säkerheten är en viktig punkt.

Studsmatta bäst i test vad gäller säkerhet

Oavsett om du letar efter studsmatta barn kan leka på eller vill ha en ordentlig konstruktion för träning och lek för alla åldrar så är säkerheten mycket viktig. En Bergs studsmatta är alltid gjord för att ge dig säker hoppning men Favorit är aningen vassare än andra modeller.

Det här är en trampolin med ett skyddsnät som klarar mer. Dessutom är det utformat för att ha en ingång som täcker för automatiskt med en ingång som är självstängande. Konstruktionen står stadigt och det gör att det går att hoppa på utan risk för att mattan välter eller slirar på gräset.

Bra med tjock vaddering på studsmatta

Kanten på denna Berg studsmatta har en tjock vaddering som är gjord av flera lager. Det ger extra god slitstarkhet. Det övre lagret är av PVC som är lätt att hålla ren och fräsch. I och med att skyddet är 20 mm tjockt och 38 cm brett ger det en god komfort.

Tänk på att du måste köpa till saker som:

  • Stege
  • Nät
  • Väderskydd
  • Skyddsnätsram

Är detta en bra studsmatta?

Det här är en populär studsmatta som har varit med så pass länge att vi vet mycket om den från användarkommentarer. Du kan klicka in på BERG’s webbutik och kika på kommentarerna som finns lagrade där. Det är många som är väldigt nöjda så du tar ingen risk med denna studsmatta!

Frågor och svar

Teknisk information

Max användarvikt : 120 kg
Storlek: 430x430x270 cm
Diameter: 430 cm
Fjädrar: 96 stycken

Redaktörens betyg

4.8 av 5
4.8/5
Se vad andra tycker om Studsmatta Berg Favorit 430
4.8
4.8 av 5 stjärnor (baserat på 5 recensioner)
Utmärkt80%
Mycket bra20%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Rekommenderar också

2023-04-18

Såg kommentarerna här och bestämde mig för att skaffa denna. Nu när det äntligen går att hoppa så har vi insett att detta är en helt fantastisk studsmatta. Ser fram emot en härlig sommar med den!

Karin Hedberg

I stort sett perfekt

2023-02-06

Det blev den här till sist eftersom vi fick rabatt och jag är i stort sett nöjd. Det enda var att jag trodde den skulle vara större.

Moberg

Den bästa studsmattan vi har testat!

2022-07-31

I våras skaffade vi ny studsmatta och bestämde oss för denna modell. Det har vi inte ångrat. Jag kan säga att vi använder den varje dag. Nu på sommaren innebär det flera gånger om dagen. Det har regnat och vi har flyttat omkring på mattan. Det lämnar inga spår och den är precis lika fin som då vi fick den!

Lena

Superbra studsmatta

2022-07-21

Superbra studsmatta, tack!

Carl

Vi är mycket nöjda!

2022-05-18

Vi köpte Berg 430 förra sommaren och använde den långt inpå hösten. Nu har studsmattan kommit ut igen från förrådet och den är i gott skick, som ny!

Studsen är god och ungarna slutar aldrig hoppa. Knappt för matpauser ens. Jag tycker att studsmattan förtjänar 5 stjärnor med ett litet minus för att det inte var så enkelt som vi trodde att montera. Men det kan bero på att både jag och gubben har tummen mitt i handen.

Elly
Tala om vad du tycker om du har testat Studsmatta Berg Favorit 430