Logga in / Registrera

GPS klocka Safekid Nova

Safekid NOVA är en populärt GPS klocka för barn. Fen har 4G och GPS. I klockan finns det mobiltelefon vilket gör det enkelt att hålla kontakten med barnet då det behövs. Det går även att ringa från klockan vilket ger extra trygghet för barn och föräldrar.

Det krävs ett SIM-kort för att denna GPS klocka för barn ska fungera. Det kan förstås ses som ett minus men samtidigt är just SIM-kortet det som gör att du får fina funktioner med klockan. Det går till exempel att snabbt skicka SMS till kontakter som finns i klockans telefonbok. Det går också att ta emot SMS. Så du kan skicka en påminnelse till barnet om att höra av sig mellan skola och träning.

GPS klocka med snygg design

Det här är en GPS klocka som barn vill ha på sig. Det går att byta armband för att få den färg som barnet gillar bäst. Designen är tuff och passar därför bra för lite äldre barn som inte vill ha barnsliga motiv.

Originaldesignen är svart men det går att få flera andra färger på armbandet. Formen är också bekväm att ha på sig. Det är mycket viktigt eftersom barnet annars kanske tar av sig klockan under dagen och då är i radioskugga.

Bygg ut med funktioner som passar

Det här är en barn GPS klocka som du kan bygga ut med olika funktioner. Det går bra att ladda ner appar som kan passa. Det är bara att se på möjligheterna och att tillsammans med barnet skräddarsy klockan så att den blir perfekt och kommer att användas flitigt varje dag.

Klockan har kamera och det går att ringa videosamtal med den. Dessutom finns det roliga inbyggda finesser som till exempel mattespel.

Teknisk information

Höjd: 17 mm
Urtavlans bredd: 44 mm
Längd: 50 mm
Vikt: 55 gr
Passar ålder: 6-7 år
Stegräknare: Ja
Videosamtal: Ja
Kamera: Ja

Redaktörens betyg

4.9 av 5
4.9/5
Se vad andra tycker om GPS klocka Safekid Nova
5.0
5.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Positivt överraskad

2022-08-16

Jag köpte denna till min 14 åriga son och blev positivt överraskad. God kvalitet och massa fina funktioner. Han är också väldigt nöjd.

Sofia
Tala om vad du tycker om du har testat GPS klocka Safekid Nova