Logga in / Registrera

GPS klocka Rocket 4G

Rocket 4G är en populär GPS klocka som barn och föräldrar uppskattar. Formen är både snygg och bekväm. Viktigast av allt är att det här är en GPS klocka som är så enkel att använda. Den har en design och display som är lätt att läsa av och förstå.

Rocket 4G GPS klocka har mobiltelefon, GPS såväl som meddelandefunktion. Det går att ringa till och från klockan men det krävs förstås ett SIM-kort för att detta ska fungera. Det hela liknar en modern mobiltelefon men i det bekväma klockformatet.

GPS klocka för barn som har höga krav

Vissa barn vill inte ha en barnslig GPS klocka och då kan Rocket vara ett mycket bra val. Designen är tuff och så pass snygg att även vuxna vill ha klockan. Om du vill ha en GPS klocka som är enkel att använda för samtal och sms via en integrerad telefonbok så är detta ett bra val.

Det går att ladda ner appar för att få ut mer av klockan. Det här är en GPS klocka med kamera och det går att använda den för videosamtal. Du kan med andra ord komma i kontakt med ditt barn och se precis vad som pågår via klockan.

Batterilarmet är bra för då kan du hålla bättre koll på att ditt barns GPS klocka alltid är laddad. Därmed vet du att ni kommer att kunna hålla kontakten under dagen. Ditt barn kan alltid nå dig och tvärtom. Det ger stor trygghet!

 

Frågor och svar

Teknisk information

Höjd: 15 mm
Bredd: 43,6 mm
Vikt: 54 gr
Touchdisplay: 1.4″ HD
För åldrar: 6-7 år

Redaktörens betyg

4.4 av 5
4.4/5
Se vad andra tycker om GPS klocka Rocket 4G
4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 av 5 stjärnor (baserat på 2 recensioner)
Utmärkt50%
Mycket bra50%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

God kvalitet

Rated 4.0 out of 5
2023-02-06

Vi köpte den till vår son som är 9 år. Han använder den dagligen och tycker om den. Jag känner mig trygg och kan rekommendera Rocket om du vill ha GPS för barnet.

Amalia

Min son är mycket nöjd!

Rated 5.0 out of 5
2022-08-16

Han är bara 8 år men ack så petig med hur det ser ut. Den här klockan är han mycket nöjd med och då är jag också det!

Fredde
Tala om vad du tycker om du har testat GPS klocka Rocket 4G