Logga in / Registrera

Förbränningstoalett Sunwind El-Dorado

Sunwind El-Dorado är en billigare förbränningstoalett med god funktion. Den erbjuder god ekonomi för energiförbruk och är enkel att använda. Asklådan som rymmer 3.5 liter töms framifrån. Toaletten kan installeras på platser där det inte finns tillgång till avloppsystem och det går bra att bränna urin och fekalier med den.

Toaletten är gjord av stål som inte rostar och har en form som är mycket bekväm. Den klarar av användning av 12 personer per dygn. Vissa komponenter kommer med tiden att behöva bytas ut men det är lätt att lossa dessa och det bör du klara på egen hand.

Teknisk information

Höjd: 40 cm
Mått: 40 x 69 x 58 cm
Volym asklåda: 3.5 liter
Maximal effekt: 2200 W
Kapacitet: 12 personer
Spänning: 230V 10A
Tilluft: 110 mm
Vikt: 33 kg

Redaktörens betyg

3.9 av 5
3.9/5
Se vad andra tycker om Förbränningstoalett Sunwind El-Dorado
3.3
Rated 3.3 out of 5
3.3 av 5 stjärnor (baserat på 3 recensioner)
Utmärkt34%
Mycket bra33%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt33%

 

Har fungerat mycket bra för oss!

Rated 5 out of 5
2022-08-17

Som en del av vårt preppingprojekt för landstället valde vi denna Sunwind och den här sommaren har vi testat för familj på 5 själar. Det har fungerat mycket bra. Även den yngsta kunde komma åt och sitta bra på toan.

Pelle

Helt okej

Rated 4 out of 5
2022-04-10

Jag läste bra recensioner om denna online på annat språk och tyckte att priset var lämpligt. Det har fungerat bra för oss. Tycker att askan är lite klumpig men det är inget som stör. Kunde också varit lite tydligare instruktioner för installation men ångrar inte denna.

Ancha

Varning

Rated 1 out of 5
2022-03-04

Tyvärr är vi mycket besvikna på vad vi köpt. Vi trodde vi skulle få diskret aska som slutprodukt som det står i produktbeskrivningen på Sunwinds hemsida. Vi har istället stora svarta kakor av delvis bränd avföring och papper trots att vi testat att tömma varje eller varannan dag (liten familj). Det går inte att vänta i närmare en vecka med att tömma som det står. Själva tömningen i sig är inte problemet, men att ha detta avfall på tomten är det. Det är absolut inte aska, knappt att man kan kalla det kol. Jag tvivlar på att kommunen skulle godkänt installation av denna produkt om de visste hur avfallet ser ut.

Vi var villiga att ge ett mindre välkänt märke en chans, men känner oss lurade. Om ni inte har råd att köpa ett annat mer seriöst märke råder vi er att satsa på ett utedass istället, vi anser att en hink skulle ha varit ett bättre alternativ än detta. Pengar i sjön för oss helt enkelt.

Maria
Tala om vad du tycker om du har testat Förbränningstoalett Sunwind El-Dorado

Senaste erbjudanden och nyheter

Högutbildade är förberedda på katastrofen