Logga in / Registrera

Elsparkcykel E2S Junior

E2S Junior är en elsparkcykel för barn som uppskattas stort både i Sverige och i Norge. Modellen är laglig och passar barn mycket bra då det går att spärra hastighet.

 

E2S

  • 100% Laglig
  • Perfekt för barn
  • Lätt att ta med sig
  • Upp till 23 km räckvidd

Vår modell för barn och unga i den populära och prisbelönta E2S-serien! Solid kvalitet samt massor av kraft och räckvidd som tillgodoser behoven hos barn och unga, till ett rimligt pris!

Massor av elscooter för pengarna!

Överlägset vår bästsäljande modell nu i en mindre version för barn och unga! Solid kvalitet samt mycket kraft och räckvidd som uppfyller behoven hos en genomsnittlig pendlare, till ett överkomligt pris! E-Wheels E2S JUNIOR är perfekt för dig som vill ha en pålitlig, robust och billig el-skoter.

100% laglig!

Spärrad toppfart så att det är lagliga i Sverige för alla, ingen åldersgräns! Spärren har ingen betydelse i sluttningar, så du får full effekt från motorn tills spärren slår in. Du kan välja om du vill köpa den spärrad i 15 km/h eller 20 km/h. Stora luftfyllda hjul garanterar en bekväm åktur även på ojämnt underlag. Stort batteri ger lång räckvidd.

Räckvidden på 23 km kanske kan ses som god om man bara kör lokalt omkring hemmet och till skolan. Men om vi jämför detta med sparkcyklar på el för vuxna så är det ju inte alls imponerande.

På det hela taget så är dock detta en elskoter som är väl värd att satsa på. Den tillhör en av de populäraste modellerna i Norge och därmed finns det gott om erfarenhet från norska barn och föräldrar.

Om du står i valet och kvalet mellan E2S och Xiaomi M365 ska du veta att E2S är starkare. Dessutom är detta en laglig elsparkcykel för barn.

Teknisk information

Räckvidd: 23 km
Hastighet: 15 eller 20 km/h
Färg: Svart

Redaktörens betyg

4.5 av 5
4.5/5
Se vad andra tycker om Elsparkcykel E2S Junior
0.0
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Det finns inga recensioner ännu. Var först med att skriva en…

Tala om vad du tycker om du har testat Elsparkcykel E2S Junior