Logga in / Registrera

Hörlurar Supra Nero-TX Pro

Om du tycker att det är bekvämast med hörlurar som du sätter in i örat så är detta en modell att se närmre på. Det går att använda en hörlur åt gången om du vill det. Det här är väldigt små hörlurar som ger en stor ljubild. De är superlätta och enkla att använda.

Trådlösheten ger bekväm användning och du kan lita på att dessa hörlurar klarar av svett och vatten. Använd dessa hörlurar för en bättre ljudbild då du lyssnar på musik eller då du vill föra ett samtal i en bullrig miljö med bibehållen fokus.

Teknisk information

Hörlursdesign: True wireless
Frekvensrespons: 16–22 KHz
Vikt: 3,5 gr

Redaktörens betyg

4.4 av 5
4.4/5
Se vad andra tycker om Hörlurar Supra Nero-TX Pro
1.0
Rated 1 out of 5
1 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt100%

 

Tappar kontakten

Rated 1 out of 5
2023-07-26

Ett mycket bra ljud när väl ljudet är där. Fungerar väl när man sitter vid ett bord hemma. Är man ute och lite aktiv så tappar den ljudet. Bluetooth fungerar inte. Under 3 timmars cykling igår så tappade den kontakten var annan minut, tre sekunder därefter är ljudet tillbaka. Störigt och gör dem obrukbara. Nu skall jag få lämna tillbaka dem och få ett par nya. Butiken hade inga i lager så får vänta några dagar. Hoppas på bättre tur eller om inte så är dem värdelösa. Vi får se. Sammankopplat dem med en ny samsung mobil.

Mats
Tala om vad du tycker om du har testat Hörlurar Supra Nero-TX Pro

Senaste erbjudanden och nyheter