Logga in / Registrera

Fotmassage Flowfeet

Sätt dig ned med fötterna i Flowfeet fotmassage maskin. Välj det program du vill köra och njut! Det här är en riktigt bra fotmassagemaskin som är enkel att använda. Den passar de allra flesta och har olika typer av program så att du kan välja den intensitet som du tycker känns skönt mot dina fötter och tår.

Flowfeet fotmassage
Sitt i soffan och få massage när du vill!

Vad kan en Flowfeet göra?

Med Flowfeet fotmassage maskin får du huvudsakligen två saker:

  1. Massage
  2. Värme

Sedan kan vi lägga till detta att du också tränar dina armmuskler lite då du flyttar på maskinen. Den är inte supertung men heller inte fjäderlätt. Därmed kommer det antagligen att vara så att du finner en plats därhemma där du använder den.När du är klar kan du stuva din fotmassagemaskin Flowfeet under ett bord eller högre soffa. Eller så lägger du den i en garderob. Men om du använder varje dag får fotmassagemaskinen kanske stå som den är framme på golvet. Det kan det gott få göra med så snygg design!

Vad säger användare om denna fotmassagemaskin?

Folk som har skaffat Flowfeet är nöjda med denna maskin. Många är eniga om att den är ganska stor och det är viktigt att tänka på. Du får ett handtag att flytta den med men det är ju inte så att du kan köra utan sladd så det gäller att betänka var den ska stå.

Som present är Flowfeet magisk. Det här blir ett stort paket med något som få lurar ut. Du kan ge fotmassagemaskin till de allra flesta och responsen blir jubel och många tack för vem vill inte ha fotmassage?

Kör på Flowfeet för att få:

  • Igång blodcirkulationen i dina fötter
  • Härlig massage utan att be någon om hjälp
  • Varierade program som kan passa flera familjemedlemmar

Teknisk information

Mått: 45x40x27
Vikt: 6.50 kg
Program: 3
Värme: 45-50 grader

Redaktörens betyg

4.4 av 5
4.4/5
Se vad andra tycker om Fotmassage Flowfeet
0.0
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Det finns inga recensioner ännu. Var först med att skriva en…

Tala om vad du tycker om du har testat Fotmassage Flowfeet