Logga in / Registrera

Elmoped NIU MQi+ Sport

NIU MQi är en elmoped som finns i två versioner, Standard och Extended. Skillnaden mellan dessa ligger i hur långt du kommer med en laddning. NIU är en sportig elmoped som är kul att köra. Dessutom har den en kompakt design som gör det enkelt att ta sig fram med och att förvara elmopeden.

Det här är en pärla rent tekniskt. Designen är ny och gör det möjligt för dig att skjutsa en kompis utan problem. Dessutom är det skönt med en upplyst LCD-skärm när du ska köpra på kvällen.

Fördelar med NIU MQi Sport:

  • Smidiga kontroller
  • Löstagbart batteri
  • Larm
  • GPS för spårning

Vem ska välja denna elmoped?

Om du vill ha en ekonomisk moped som är lätt och säker att köra kan NIU MQi passa bra. Du tar dig upp till 70 km med en laddning och det är bra. Mopeden är gjord för att passa perfekt i det urbana landskapet.

Med GPS spårning och larm så känner du dig dessutom extra trygg med att ingen rör vid din elmoped. Batteriet plockar du ur och tar med dig.

Teknisk information

Motor: Bosch
Motorstyrka: 1.4-1.6 kW
Batteri: Litium
Storlek: 1640x657x1099mm
Vikt: 60 kg
Broms: Skivbromsar

Redaktörens betyg

4.1 av 5
4.1/5
Se vad andra tycker om Elmoped NIU MQi+ Sport
4.0
4.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt0%
Mycket bra100%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

NIU är mjuk och snabb

2022-01-12

Jag stod och velade mellan denna och en annan modell som var lite större men är glad att det blev NIU. Det här är en liten och smidig elmoppe. Passar mig perfekt när jag ska köra till och från plugget i stadstrafik.

Hanna
Tala om vad du tycker om du har testat Elmoped NIU MQi+ Sport