Logga in / Registrera

Elcykel Lifebike Classic + G8

Du har kanske läst recensioner av tidigare modeller av Classic G8 där den utnämnts till bästa elcykel. Det finns god grund för de fina betygen i elcykel test såväl som av användare i recensioner. Lifebike Classic G8 är en storfavorit och därmed kommer den hela tiden tillbaka.

Den allra senaste versionen av Lifebike G8 tar dig ännu längre då batteriet är riktigt kraftfullt med 468W och Samsungceller. Det här är svensk elcykeldesign då den är som bäst. Elcykeln är gjord för det nordiska klimatet och kan därmed användas året runt.

När du har laddat batteriet till max, vilket tar 6 timmar, så kommer du upp till 80 km med elcykeln. Det är riktigt bra. Det kan förstås bli lite mindre beroende på var du cyklar och hur kallt det är utomhus.

Det du bör notera är att det här inte är en elcykel för terräng. Den är odämpad och lämpar sig därför bäst för det jämna underlag du har i staden och på cykelvägar. Det här är en elcykel för damer som du inte tar någon risk med. Den är väl beprövad och har fått tummen upp under flera års tid nu.

Några viktiga fördelar att notera är:

  • Du får ett lågt insteg
  • Du sitter bekvämt
  • Styret är bekvämt
  • Belysningen är god
  • 7 växlar
  • LCD-display

Det är en elcykel som har lämnat plasten åt sidan. Istället får du pedaler av aluminium som håller mycket bättre. När du är ute och kör håller du god koll på hur mycket batterikraft du har kvar med hjälp av den fina LCD-displayen.

Det här är en bekväm, trygg och prisvärd elcykel som passar bra för dig som vill ha något för vardag och utflykt. Ta hand om den väl så håller den länge!

Teknisk information

Hastighet: 25km/h
Hjulstorlek: 28''
Ramstorlek: 48 cm
Din längd: 150-160cm, 160-170cm, 170-180cm, 180-190cm
Motorns position: Framhjul
Motor: 36V 250w
Batteri: Samsung 36V 13,8Ah 468Wh
Räckvidd: 50-80 km
Laddningstid: 6 timmar
Bromsar: Hydraulisk skivbroms fram, fotbroms bak
Vikt: 25 kg
Växlar: 7

Redaktörens betyg

4.8 av 5
4.8/5
Se vad andra tycker om Elcykel Lifebike Classic + G8
0.0
Rated 0.0 out of 5
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Hemskt0%

 

Det finns inga recensioner ännu. Var först med att skriva en…

Tala om vad du tycker om du har testat Elcykel Lifebike Classic + G8