Logga in / Registrera

Resväskor

Det är dags att packa och du inser att du inte har någon vettig väska för resan. Idag finns det väldigt bra resväskor som är gjorda för att hålla. Dels är dagens resväskor slittåliga och dels är de formade för att skydda sitt innehåll.

Med en modern resväska kan du packa på ett smart sätt och du vet att det du tar med dig skyddas väl mot stötar, läckage och annat som kan ske på vägen. Detta oavsett om du reser med bil, buss, tåg eller flyg.

Billiga resväskor som håller måttet

Nu kan du ju undra om det är värt att se på billiga resväskor. Det är ju trots allt så att du gärna köper en väska som du kan använda under många års tid. Även om din budget just nu inte har plats för de finaste märkena så är det viktigt att du tar en titt på den kvalitet som billiga resväskor erbjuder.

Om du måste köpa ny resväska om ett år eller två så har du ju inte sparat så mycket pengar. Ett sätt att få både kvalitet och ett lågt pris kan vara att passa på när det blir resväskor rea. Då kan finare märken säljas till priser som är riktigt attraktiva.

resväskor rea

Köp resväska online

Om du vill få tillgång till bra priser och ett varierat utbud ska du köpa resväska online. Du finner resväskor rea i butiker på nätet fast för många fler modeller. Det gör att du mycket väl kan finna en väska som har den layout du är intresserad av och dessutom kvalitet.

På nätet kan du även ta reda på en hel del om kvalitet och hur andra upplever den resväska som du är intresserad av. Läs omdömen. Det kan finnas recensioner direkt under produkten i butiken. Du kan också använda dig av portaler som Amazon för att läsa internationella produktrecensioner.

Många gånger är det ju så att resväskor som säljs i Sverige är precis samma som säljs i andra länder. Därmed finns det mycket information att tillgå online på olika språk.

billiga resväskor

Resväskor - Rekommenderade produkter

Resväskor - Fakta

  1. Moderna resväskor har finesser som gör det mycket enklare att packa och resa. De kommer med hjul och har smarta lås som skyddar innehållet i väskan mot inbrott.
  2. Modern resväskadesign har också fokus på vikt. Trots att väskan är slitstark och skyddar sitt innehåll så är den mycket lättviktigt. Det gör att du kan få med dig mer utan att betala extra för detta.
  3. Om du lär dig god teknik för packning kan du få med dig mer i väskan samtidigt som det blir lättare att hitta det du har packat och plocka fram utan att det blir stökigt.
  4. Under coronakrisen gick försäljningen av resväskor och andra accessoarer för resor ner med 80%.
  5. Resväskor som är gjorda av läder, vinyl eller tyg har för det mesta en ram som är gjord av metall eller hårdplast.
  6. Det finns resväskor som går att bygga på med delar så att du får perfekt storlek på resväskan för aktuell resa.

Resväskor - Frågor och svar

  1. Vad symboliserar en resväska?

Resväskan är en symbol för resa men också för frihet och möjligheten att röra på sig och ha semester.

  1. Hur förvarar man en resväska?

På en plats där det är normal luftfuktighet och inte smutsigt och dammigt. Då och då är det viktigt att plocka fram resväskor som inte används för att damma av och se till att de inte har skadats i förrådet.

  1. Vilka material görs resväskor av?

Det är vanligt med resväskor av olika typer av tyger såväl som av läder. Det finns också hårda resväskor av plast eller lätta metaller som aluminium.

  1. Var kan jag köpa bra resväskor?

Det bästa är att kika på resväskor online. Om du går till en lokal väskbutik kan de ha fina modeller men deras utbud är begränsat då de måste ha plats på sitt lager för de resväskor som säljs.

  1. Får man ta med resväska på tåget?

Ja, det kan du göra. Det finns särskilda platser för placering av resväskor som inte kan stå i gångar mellan säten.

  1. Hur kan jag låsa en resväska?

Det finns resväskor med inbyggt lås eller så kan du hänga på ett hänglås. Om resväskan är gjord av ett mjukt material kan det dock tyckas vara onödigt med lås då det ändå är enkelt att skära upp väskan med kniv.

Relaterade butiker